Despre Fundația Visul Luanei

despre

Povestea

Luana a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti, urmându-şi visul din copilărie, acela de a salva animalele, păsările şi copacii. Medicul Ana-Lucia (Luana) Udrescu se oprea din drumul ei lângă fiecare suflet care îi cerea ajutorul, conform credinței sale profunde că nu există viață prea mică pentru a fi salvată. În 2011, ea a participat, cu dedicare și răbdare de supraom, la salvarea din drumul spre abator a cailor sălbatici de la Letea, atunci când noi toţi priveam înmărmuriţi la televizor cum lăcomia unei populaţii needucate ameninţă să distrugă ultima colonie de cai sălbatici din Europa.
despre
Ați găsit un animal sălbatic și nu știți ce să faceți?
Consultați ghidurile noastre utile pentru mai multe informații!
despre

Misiune și viziune

Fundaţia Visul Luanei, sub îndrumarea dr Ovidiu Roşu, a reuşit să ofere, până în prezent, îngrijiri medicale de specialitate unui număr de aproape 6000 de animale sălbatice, din peste 100 de specii, cu o rată de eliberare de 33 - 36%, cifră similară cu a unor centre de top din Europa și din S.U.A. Majoritatea cazurilor, dintre care 85% reprezintă păsări (în special porumbei), provin din zonele limitrofe ale Bucureștiului, dar și din județul Ilfov sau din alte județe din sudul României.
despre

Activitate

Activitatea fundației este vitală pentru salvarea, reabilitarea și eliberarea în natură a animalelor și păsărilor sălbatice care, în urma urbanizării excesive, ajung să fie afectate negativ de contactul inevitabil cu omul.
despre

Rezultatele noastre

Pagina de rezultate este portofoliul nostru, puteți afla mai multe informații despre fiecare intervenție sau caz special făcând click pe postare sau accesând pagina ”Rezultate”
menuchevron-right