Centrul de Salvare și Reabilitare al Animalelor Sălbatice

Despre Centru
Activitatea fundației este vitală pentru salvarea, reabilitarea și eliberarea în natură a animalelor și păsărilor sălbatice care, în urma urbanizării excesive, ajung să fie afectate negativ de contactul inevitabil cu omul.
Cazuri
Centrul de Salvare și Reabilitare a întâmpinat o varietate de cazuri, tocmai de aceea noi le-am transformat în povești, aflați-le aici!
Despre

Despre Centru

Fundaţia Visul Luanei, sub îndrumarea dr Ovidiu Roşu, a reuşit să ofere, până în prezent, îngrijiri medicale de specialitate unui număr de aproape 6000 de animale sălbatice, din peste 100 de specii, cu o rată de eliberare de 33 - 36%, cifră similară cu a unor centre de top din Europa și din S.U.A. Majoritatea cazurilor, dintre care 85% reprezintă păsări (în special porumbei), provin din zonele limitrofe ale Bucureștiului, dar și din județul Ilfov sau din alte județe din sudul României.
Noutăți
Despre

Cazuri

Luana a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti, urmându-şi visul din copilărie, acela de a salva animalele, păsările şi copacii. Medicul Ana-Lucia (Luana) Udrescu se oprea din drumul ei lângă fiecare suflet care îi cerea ajutorul, conform credinței sale profunde că nu există viață prea mică pentru a fi salvată.
Vezi mai mult
Despre

Galerie

Vă prezentăm o colecție de imagini cu diferite cazuri care au trecut pe la noi!
menu